Spørgsmål fra Niels:

“Hej!
Jeg har ondt i min højre side af hoften, skal jeg til en fysioterapeut og hvad kan de gøre for mig?
Jeg er hjertepatient og får en masse medicin.”

Besvarelse fra

Birgitte Nielsen
Autoriseret fysioterapeut og Cred. MDT

Besvarelse:

Kære Mona.

Tak for dit spørgsmål. Det er et virkelig godt spørgsmål og meget individuelt.

Jeg vil anbefale, at du kontakter en fysioterapeut når hoftesmerterne eller den manglende funktion i hoften fylder for meget i dit liv. Det kan være du ikke kan det, du gerne vil eller at du er i tvivl f.eks. om hvorfor du har ondt og hvad du skal undgå. Det kan være du er i tvivl om, hvad du selv kan gøre for at få det bedre eller behøver hjælp til smertelindring.

En fysioterapeut kan også lave et træningsprogram der passer lige præcis det niveau du skal og kan træne på for at nå dit mål. Et besøg hos en fysioterapeut behøver ikke være lægehenvist og kan godt være et besøg blot for at få afklaret om fysioterapi kan hjælpe dig.

De bedste hilsner
Fysioterapeut Birgitte K. Nielsen.