Dit Liv - Vores Fokus brevkasse

Kategori: Livsstil

Livsstil

Livstil er mange ting, og som kronisk syg eller som pårørende til en, kan det være en jungle at finde rundt i hvad der er hvad. Derfor har vi valgt at lave tre spørgsmåls- og svars-kategorier: Sundhed, Patient til Patient, og i denne kan du læse om Livstil. 

Vi kender det kun alt for godt. Der er 1000 spørgsmål, når en kronisk sygdom og/eller handicap kommer ind på livet, om det er en selv eller om en du har kær.

Livsstil omhandler Socialrådgiver, Stressmaster, MindfulnessCoaching og meget mere. Herunder kan du se de seneste besvarelser og måske er dit svar der allerede.

Brevkassen, spørgsmål:

Har jeg ret til en bisidder?

Læs besvarelsen her.

Hvordan opnår jeg mine drømme?

Læs besvarelsen her.

Kan jeg stadig være mand?

Læs besvarelsen her.

Må jeg få honorar som kasser?

Læs besvarelsen her.

Kan jeg blive selvstændig som kronisk syg?

Læs besvarelsen her.

Finder jeg selvkærligheden igen?

Læs besvarelsen her.

Vores faglige mentorteam

Janne Frøstrup Knudsen, Certificeret Stressmaster

“ Janne Frøstrup Knudsen er Stressmaster her i vores brevkasse. Janne har en NLP Master Practitioner i kommunikation, forandring og terapi uddannet ved Dansk NLP Institut. Stresscoaching må ikke være coaching i den traditionelle forstand, derfor sætter Janne fokus på, at der kan være vidt forskellige årsager til, hvad der stresser ens hverdag. Det kan være arbejdsrelateret eller privatliv, så som sygdom eller måske alle steder.

Janne arbejder i dag i sin virksomhed med to ben. Hun er både Stresscoach og løn konsulent. ”

Toril Jørgensen, Life Coach og Coach for Perfektionisten

“Toril Jørgensen er brevkassens Coach og er Certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning. Hun arbejder på et højt niveau med handlemønstre, mindset og overbevisninger, med fokus på fremtiden og hvad der er mulig for den enkelte. Coaching er en effektiv metode der er med til at skabe forandring og bevidsthed. Det er også dialog værktøj, baseret på spørgsmål, der tager udgangspunkt i, at de bedste svar på dine udfordringer ligger inden i dig selv.

Hun hjælper mennesker der er fanget i et negativt, perfektionistisk mønster, med at finde tilbage til livsglæden og selvkærligheden. Samt at bygge op selvtilliden, uden at livet bliver styrt af ens indre kritiker. Hendes passion er at bidrage til at andre kan skabe det liv de drømmer, uden miste sig selv i processen.

Toril arbejder i dag selvstændig i egen virksomhed.”

Mariane Kragelund Skadborg
, Social-økonomisk rådgiver

“Mariane Skadborg er brevkassens Social-økonomiske rådgiver. Mariane har mange års erfaring som Økonomi- og socialrådgivning, hvor hun blandt andet har drivet De frivilliges Hus i Frederikshavn. Hendes motivation er omsorg og netværksarbejde for fysisk og psykiske syge borgere og hun brænder for at gøre en forskel for den enkelte.

Mariane arbejder i dag i dag i sin egen virksomhed med økonomisk rådgivning. ”