I år holder Patient in Focus generalforsamling online via Teams, og vi håber at se dig!

Vi har lavet en aften der giver dig en stemme, samtidig får du en oplevelse med hjem i form af et super spændende oplæg omkring negative tanker og tankemylder. Du vil måske endda kunne gå hjem med et par fif i rygsækken.

Lidt info om hvad en generalforsamling betyder for dig

Generalforsamlingen er foreningens fundament og hjerte i alt hvad vi gør for dig som medlem. En generalforsamling er foreningens øverste myndighed. Det er her fundamentet i form af vedtægter, valg, ansvar og økonomi bestemmes. De beslutninger, en generalforsamling vedtager, kan bestyrelsen ikke senere ændre.

Det er på generalforsamlingen, at Du har indflydelse på hvem, der skal sidde i bestyrelsen. Det er også her DU har mulighed for at blive hørt og få forslag behandlet, og det er her bestyrelsen skal stå til regnskab for årets aktiviteter. Derfor vil vi gerne se dig til vores kommende generalforsamling;

Onsdag den 26. april 2023 kl. 19:00-21:30

Har du forslag til os? Lysten til at stille op til bestyrelsen? Mod på at starte et event op? Vi hører meget gerne din holdning og mening, derfor skriv endelig til os og vi sætter dit forslag op på dagsorden. Du kan skrive til os på e-mailen: [email protected]. Du kan læse generalforsamlingens dagsorden her.

Aftens program kan du se herunder eller download her.

Vi vil meget gerne hvis du vil tilmelde dig, hvilke du kan gøre på denne e-mail: [email protected], hvor vi håber sammen at få en god aften med masser af inspiration og fælleskab.