Du er nu kommet til modul 1, afsnit 2 og i denne video beskriver vi ATTITUDE og hvorfor attitude er vigtigt, når livet slår knuder og det hele ser håbløst ud. 

“Attitude, holdning, psykologisk begreb, som indebærer en nogenlunde varig og stabil sandsynlighed for, at et menneske handler eller udtaler sig på ensartede måder om visse ting. En attitude kan være følelsesmæssig positiv, negativ eller ligegyldig over for et givet område, men der er langtfra altid overensstemmelse mellem en mundtligt udtrykt holdning og en tilsvarende handling, fordi der ofte er tale om generaliseringer.”

Vi har valgt at dele vores modul 1 op i flere sektioner, du kan læse herunder hvad sektioner er og tilsidst vil du kunne få muligheden for at downloade oversigt over emner og opgaver du der kan hjælpe dig på vej mod at tage kontrollen af dit liv med en fysisk, psykisk eller mental lidelse. 

Modul 1- INTRO

  • Intro
  • Attitude
  • Afslutning

Tryk på videoen og kom godt i gang!

Når du er færdig med denne sektion, skal du trykke på knappen herunder og markere den som fuldført – og du vil gå videre til næste afsnit af modul 1.