Spørgsmål fra Erlin:

“Hej Ulrick,
Min kone kone har mange forskellige sygdomme, fybromealgi – knogleskørhed- kool , hun samtidig er hun medicinfølsom, så der er megen medicin hun ikke kan tåle. Hun ved ikke om hun tør blive vacineres for corona, dog anbefaler min kones læge at hun får den. Jeg har brug for at høre det anden sted fra, og derfor skriver jeg ind til dig for, at høre om hvad dine tanker er omkring det?”

Besvarelse fra Læge, Adj. professor, reumatologUlrick Fredberg 

Besvarelse:

Hej Erlin Der er altid en (mindre) risiko for at få birvikninger til vaccinationer. I det tilfælde er jeg dog ikke i tvivl om, at fordelen overstiger ulemperne, når du har kronisk lungesygdom, KOL. Så jeg er helt enig med din læge, at din kone bør lade dig vaccinere – så hurtigt som muligt. mvh Ulrich