Easy-Up

1,515.00 kr.

Easy-Up er dansk design af HandiGood og et innovativt hjælpemiddel, der gør det muligt at udføre dagligdagsopgaver, som normalt kræver to hænder, med bare én hånd. Produktet søger for med et enkelt tryk på en kontakt at skabe vakuum og fastholde f.eks. mælkekarton, skåle, pilleglas, syltetøjsglas o.l. fast på plads, så du bedre kan åbne dem.

Du kan se en kort præsentationsfilm af Easy-Up her.

Beskrivelse

Easy-Up

Med et enkelt tryk danner Easy-Up et vakuum, der får genstanden til at sidde fast på overfladen, samtidig med at den selv fastgøres til bordpladen. Du kan nu frit arbejde med genstanden uden at bekymre dig om, at den falder eller glider.

Hjælpemiddel til brug i hjemmet

Easy-Up er et af HandiGood’s mest populære produkter, og er designet til at hjælpe mennesker med gigt, hjerneskade, lammelse eller andre funktionsnedsættelser. Det kan dog også bruges af alle, der har brug for en ekstra hånd.

Der tilbydes to forskellige Easy-Up modeller: den batteridrevne EB-470 og den genopladelige ER-470. Begge modeller fås med tilbehørspakker, der indeholder en kartonholder, sodavandsholder, Easy-Mini til små genstande, Easy-Warm til gryder og pander, og Easy-Release til at åbne glas og dåser.

Der medfølger syv forskellige ringe/holdere, der er tilpasset til at sikrer optimalt undertryk under den beholder, som du ønsker at åbne eller arbejde med.  Siliconeringene, som kan tåle op til 200 grader, kan f.eks. bruges til at stille en varm gryde på, mens du rører rundt i indholdet i gryden. Den aflange neopren ring kan bruge til at fastholde makreldåsen o.l.

Genopladeligt batteri

Easy-Up fås som en genopladelig model. Når produktet ikke længere kan holde genstande fast, kan det oplades med den medfølgende strømforsyning. Opladningen tager ca. 60 minutter. En USB-oplader kan også bruges, så produktet kan oplades i en bil eller en campingvogn.

Den genopladelige Easy-Up kan også bruges under opladning.

Materiale

Materiale: ABS-plastik med neopren overflade
Vægt: 0,4 kg.
Størrelse: Ø: 165 mm x H: 42 mm
Temperatur: 10°- 40°
Lydniveau: 79 dB(A)
Syv dele medfølger: silikoneringe i to størrelser (kan tåle op til 200 grader), neoprenringe i to størrelser, holder til karton, holder til f.eks. sodavandsflasken og låg åbner.
Genopladeligt batteri indbygget i basen
Adapter til at oplade basen medfølger

Levering

Varen afsendes i løbet af 1-2 hverdage fra vi har modtaget din
bestilling. Varen sendes direkte fra Handigood’s lagere og du vil typisk få din vare leveret 2-3 dage efter bestilling.

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Patient in Focus’ webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.

Du kan se mere om Handigood her