Kære Far – til dig der har et barn med autisme

250.00 kr.

Kære Far – til dig der har et barn med autisme, er en ’helt nede på jorden’ bog af lærer og forfatter Mandi Erlandsen og målrettet det mandlige publikum. Der benyttes metaforer som ’at gå ind i maskinrummet’ og brug af ’værktøjskassen’.

Mandi Erlandsen anede et behov for at formidle vigtig viden om børn med autisme. En let læselig bog på dansk. Derfor skrev hun ”Autismens små og store stjerner”: en fagbog om autisme – fortalt så alle kan være med.

Mange fædre får ikke rigtig sat sig ind i de udfordringer, som deres børn med autisme har. Men der er brug for far – så hvordan får man ham i tale?

Bemærk: Varen bliver sendt direkte fra Wadskjær Forlaget

Beskrivelse

Kære Far – til dig der har et barn med autisme, bog af lærer og forfatter Mandi Erlandsen.

Mandi Erlandsen har tidligere udgivet ”Autismens små og store stjerner”. Nu er hun igen på banen med en bog, som er til at forstå. Denne gang i et sprog og en længde målrettet fædre.

”Når dit barn kan noget af sig selv eller noget, som er blevet øvet og trænet og har kostet ’blod, sved og tårer’… Så er det stort!! Og du må gerne være stolt og tænke: ”Hold kæft – det kører godt!

At være far til et barn med autisme kræver en superhelt. Men allerførst skal du lære at skrue på de rigtige knapper.

Mandi så et behov for at formidle vigtig viden om børn med autisme, da der ikke fandtes en let læselig bog på dansk. Derfor skrev hun ”Autismens små og store stjerner”: en fagbog om autisme – fortalt så alle kan være med. Men ikke alle har lyst til at læse en traditionel fagbog. Og mange fædre får ikke rigtig sat sig ind i de udfordringer, som deres børn med autisme har. Men der er brug for far – så hvordan får man ham i tale?

Sproget i Kære Far er målrettet det mandlige publikum. Der benyttes metaforer som ’at gå ind i maskinrummet’ og brug af ’værktøjskassen’.

 

Anmelderne skriver:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Bogen giver mange gode tips og viden, så hverdagssituationer kan håndteres på en god måde… Bogen vil være en god hjælp til travle forældre uanset køn samt andre, der ikke orker at læse tykke, teoretiske værker om emnet…”

Dorthe Hölck, Go Between: Denne bog er skrevet med både humor og stor autismefaglig indsigt… Jeg vil varmt anbefale denne bog – og den bliver helt sikkert en vigtig bog på min fagboghylde.  Jeg anerkender den primært er skrevet til fædre, der har børn med autisme, men tillader mig alligevel at anbefale den bredt. Vi kan alle lære af dig, Mandi Erlandsen.” Læs hele anmeldelsen her.

Lars Jørgensen, Dagbladet: En ny, let læst bog målrettet fædre til børn med autisme tager blandt andet fat på vores forventninger til børnene og kommer med konkrete værktøjer til at gøre livet nemmere i familier, der er berørt af autisme…” Læs hele anmeldelsen her.

Far til søn med autisme: ”Undskyld mit franske – men hold kæft hvor er det godt skrevet!

Heidi Friborg Christophersen, Fagbladet Folkeskolen: ”Mandi Erlandsen ved, hvad hun taler om, og hun er værd at lytte til.

Lidt om Mandi Erlandsen

Mandi Erlandsen er lærer, forfatter og supervisor og kender børn med autisme og deres familier gennem mange års arbejde i felten. Hun har undervist elever med alle mulige forskellige slags autisme gennem de sidste 14 år ved Autisme Center Vestsjælland.

Bogen er illustreret humoristisk og rørende af Mikael Nielsen.

Vægt 0.5 kg
Størrelse 170 × 240 cm
Forfatter Mandi Erlandsen
Forlag Wadskjær Forlag
Illustrator Mikael Nielsen
ISBN-nr 978-87-971785-7-7
Udgave 1.
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 1. Maj 2021
Omslag Hardcover/helbind
Sideantal 85
Illustrationer Sort/hvid

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 17 × 24 × 4 cm