STØT Medlemsskab

100.00 kr. / år

Bliv støt medlem

STØT OS TIL AT GIVE PATIENTER EN STEMME

Støttemedlemskabet er for dig, der ønsker at støtte vores arbejde med at give patienter og pårørende stemme – i indretning af sundheds- og socialområdet, i forskning, og i udvikling af behandling og medicin.  Du kan hjælp os til at sikre, at patienters unikke viden, erfaringer og oplevelser høres og bringes i spil. Det kræver mere en bare at banke på døren.

Vi har brug for din støtte til at kunne forsætte arbejdet at med at give patienter mulighed for at hjælpe patienter. Hjælpe med at dele viden og erfaringer om at håndtere livet bedst muligt, kroniske, fysiske eller mentale sygdom til trods. Hjælp gennem patientuddannelse, mentor program, og muligheder for at bidrage til at form de forholde, som har betydning for livet som patient.

STØT OS NU!

Vær opmærksom på, at køb af Støtmedlemskab, kan ikke ske via MobilePay.

Beskrivelse

Hvordan kan jeg betale mit støt medlemskab?
Medlemskabet betales via vores medlemshop, hvor der kan kun benyttes betalingskort

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid opsige dit støttemedlemskab.

Hvem har adgang til mine oplysninger?
Dine oplysninger er beskyttet af persondataloven. Det er kun Patient in Focus, der har adgang til dine oplysninger, og at de vil ikke blive udleveret til andre.

Har du yderligere spørgsmål?
Hvis du har yderligere spørgsmål omkring dit medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte Patient in Focus. Skriv til [email protected] eller ring på 30 66 02 66.

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolket i overensstemmelse med dansk lov, og enhver tvist er underlagt de danske domstoles eksklusive jurisdiktion.

 

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration