Vejen til det gode liv…

270.00 kr.

Vejen til det gode liv er en biografisk selvhjælpsbog skrevet af Zanna Ibina Worsøe.

Hvad gør man, når livet rammer? Når man gang på gang møder udfordringer og modstand. Man finder sit indre lys og modet til at turde lade det skinne.

I 2010 mistede Zanna sin arbejdsevne pga. kroniske smerter efter en ulykke. Ulykke gjorde at hun endte med at have så lav en funktionsevne, at hun i dag har opgivet sit arbejde og får førtidspension. Trods udfordringer, mor til to – senere tre børn, har hun fundet en måde at skabe sig et fabelagtigt liv.

Hun vælge at leve et godt med positivt indstilling i liv med de nye præsmisser og hun har samlet alle sine erfaringer i bogen her. Hendes ønske er at inspirere flere til aktivt at vælge det gode liv, ved at have en mere positiv tilgang til livet.

Bemærk: Varen bliver sendt direkte fra Wadskjær Forlaget

Beskrivelse

Vejen til det gode liv er en biografisk selvhjælpsbog skrevet af Zanna Ibina Worsøe

Bogen er Zannas livsvandring. Den vil vise dig hendes positive tilgang trods den modgang, hun har mødt. Hun er enlig mor, ramt af kroniske smerter, hun har oplevet overgreb, mobning og mødt systemet på godt og ondt. En dag fik hun dog nok af offerrollen. Med små ændringer begyndte hun at lære sig selv og sin kerne at kende. Hun begyndte at vælge det gode og lade lyset skinne mere ud. Det er et valg man må træffe. Igen og igen, hver eneste dag. Hvordan det er muligt, vil du kunne blive inspireret til i denne bog.

Min livsfilosofi i dag er, at vi ikke altid vælger livets lort – men vi vælger selv, hvordan vi vil forholde os til den. Og de valg, vi træffer gennem vores livsvandring, vil være med til at definere, hvem vi er. Jeg plejer at sige, at jeg har en mission om, at når jeg – gammel og grå – sidder i gyngestolen på verandaen og ser på mit livsmaleri, vil jeg kunne glæde mig over den mangfoldighed af farver, der er derpå, og nyde, at det er klare og lyse farver. Der vil naturligvis også være mørkere nuancer i maleriet, men det er kun godt, for uden mørket ses lyset ikke klart. Det vigtige er, at hovedparten er lyst og smukt. Og det er et valg, jeg træffer.”

 

Så følg med på hendes livsvandring og lad hendes livshistorie og hendes erfaringer vise dig, at der er en vej fra mørket ud i lyset. Vejen til det gode liv.

Anmelderne skriver:

Bogens liv: “…det er uden tvivl en fantastisk debut fra hendes side! Antal stjerner 5/6…” Læs hele anmeldelsen her.

30. juli 2021 var Zanna desuden i Radio 4 og fortælle om sin bog. Afsnittet, “Historien om Zanna – mor med kroniske smerter”, findes nu som Podcast. Hør hele afsnittet her.

Bogen blev også omtalt i Ehlers-Danlos Foreningen i Danmarks medlemsblad: Bindeledet nr.2 2021.

Lidt om Zanna Ibina Worsøe
Zanna er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvor hendes passion lå i psykiatrien og de skæve eksistenser.

I 2010 endte hun dog med at miste sin arbejdsevne pga. kroniske smerter efter en ulykke. Da hun oven i købet var enlig mor til to – senere tre – måtte hun redefinere sig selv, og finde en måde at skabe et fabelagtigt liv, med de nye præmisser, som livet havde givet. Hun endte med så lav en funktionsevne, at hun fik en førtidspension, og måtte opgive sit arbejde. Hun begyndte derfor at bruge de erfaringer, hun havde samlet gennem et liv med mange udfordringer, for at vælge at leve et godt og positivt liv med de nye omstændigheder. Disse erfaringer gjorde, at hun begyndte at hjælpe folk i samme situation som hende, med at finde deres vej ud af mørket og ind i lyset. Både ved direkte hjælp og ved at skrive og lave videoer om, hvordan hun selv havde skabt sin vej.

Zanna Ibina Worsøe.

Den alternative side
Zanna er et spirituelt menneske, men på et meget jordnært og lettilgængeligt plan. Hun er født med evnen til at heale, kanalisere, lave clairvoyance og bruge tarot- og orakelkort. En af hendes største passioner, at guide mennesker til at finde ud i lyset og få dem til at leve det smukkeste liv. Hun lever i en stor tillid til at livet og universet altid vil hende det bedste, og tror på, at vi kan manifestere alt i vores liv.

Vægt 0.5 kg
Størrelse 17 × 24 cm
Forfatter Zanna Ibina Worsøe
Forlag Wadskjær Forlag
ISBN-nr 978-87-971785-8-4
Udgave 1. udgave
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 1. juni 2021
Omslag Hardcover/helbind
Sideantal 176 sider

Bemærk: Varen bliver sendt direkte fra Wadskjær Forlaget med gennemsnittet levering på 4 hverdage, men der kan i visse tilfælde gå op til 10 hverdage (før man efterlyser pakken).

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 17 × 24 × 3 cm