HJÆLP – Online kursus

12,500.00 kr.

H J Æ LP – Life Camp er et online kursus lavet af socialrådgiver, Mona Nyholm. Mona hjælper patienter og pårørende der ønsker mere viden, gode fif og flere facts om de udfordringer som oftest opstår når livet rammes af en psykisk, fysisk eller mental lidelse. Alt sammen leveres på et patientvenligt og meget forståeligt sprog.

Rejsen til det nye normale er begyndt. Det nye ”normale” er ment på den måde, at ens gamle liv, før livet tog en drejning og smerter blev en del af hverdagen og gjorde det umuligt at leve som før. Derfor sætter Mona fokus på en ny måde at leve livet på og i dag er Mona førtidspensionist. 

Beskrivelse

Beskrivelse

Du vil – med Monas hjælp – starte en rejse, imod forbedret livskvalitet og et bedre arbejdsliv, så du kan stå stærkt, og få det liv du går og drømmer om.

Mona tager udgangspunkt i sin egen livshistorie, uddannelse og livserfaringer når hun hjælper dig med at forbedre din livskvalitet. For Mona selv, har det været vigtigt at forholde sig til sit nye liv, frem for hele tiden at blive mindet om alt det hun ikke længere kan. Det nye liv er et tilvalg, fremfor et egentligt fravalg af det gamle. (Også selvom det har været under pres, og ganske ufrivilligt!!.. )

I dette kursus får du:

  • 5 moduler
  • 5 Life books – 1 til hvert tema.
    Hvor du kan arbejde mere intenst med de emner der bliver gennemgået i lektionerne under hvert tema.

Vi anbefaler, at du tager lektionerne over flere dage, for at skabe så meget overblik som muligt. Det kan være en stor mundfuld, da hele forløbet består at 34 undervisningsvideoer.