HJÆLP - Online kursus

12,500.00 DKK

H J Æ LP – Life Camp er et online kursus lavet af socialrådgiver, Mona Nyholm fra The better You. Hvor hun hjælper patienter og pårørende der ønsker mere viden, flere faks og bedre fif i de udfordringer som om oftest sker når livet rammes af en psykisk, fysiske eller mental lidelse. Alt sammen lavet et et patientvenligt og meget forståeligt sprog.

Rejsen til det nye normale er begyndt. Dit nye ”normale” er ment på den måde, at ens gamle liv, før livet tog en drejning og smerter blev en del af hverdagen og gjorde det umuligt at leve som før. Derfor sætter Mona fokus på en ny måde at leve livet på.

Beskrivelse

H J Æ LP Life Camp kurset. Mona og dig vil sammen starte en rejse imod bedre livskvalitet og arbejdsliv, så du kan stå stærkt i dig, og få det liv du drømmer om…

Mona bruger sin egen livshistorie, uddannelse og livserfaringer til at sikre dig en bedre livskvalitet. For hende selv har det været lettere at forholde sig til sit nye og gamle liv, frem for hele tiden at blive mindet om alt det hun ikke kunne længere. For det nye liv, var mere et tilvalg, end et egentligt fravalg af det gamle liv. (Også selvom det har været under pres, og ganske ufrivilligt!!.. )

I dette kursus for du:

  • 5 moduler
  • 5 Life books – 1 til hvert tema.
    Hvor du kan arbejde mere intenst med de emner der bliver gennemgået i lektionerne under hvert tema.

Vi anbefaler at du tager lektionerne over flere dage, for at skabe så meget overblik som muligt. Det ville bliver ret svært at overskue, da hele forløbet består at hele 34 undervisningsvideoer.

Mona Nyholm er privat socialrådgiver og arbejder …

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration