Wheeleo

2.50 kr.

Wheeleo rullende stork, den første 4 punks stok med hjul. Wheeleo er af dansk design og en blanding af rollatoren og en flerpunktsstok, og beskrives bedst som en “énhånds-rollator”.

Wheeleo kan være med til at skabe en behageligere og sundere livsstil. Med formindsketformindsket gangbesvær muliggøres også en optimal rehabilitering efter operationer eller lignende. Denne stabile stok med fire hjul, sikrer lige netop en nemmere og mere ubesværet gang, end traditionelle stokke.

Du kan se mere om Handigood her

Beskrivelse

Hjælpemiddel til brug i hjemmet

Wheeleo giver en kontinuerlig support med én hånd.

  • sikker, stabil og flydende gang
  • moderne og kompakt design med justérbar højde
  • brugervenlig og altid tæt ved hånden.

Den rullende 4-punktsstok yder en ubesværet og flydende gang, som opnås ved brug af en rollator, kombineret med det kompakte og stabile design fra en almindelig flerpunktsstok. Dette lethåndterlige ganghjælpemiddel med fire massive gummihjul giver en sikker og stabil gang uden at gå på kompromis med mobiliteten. Den kan derfor være ideel for personer med udfordringer af forskellige slags, for eksempel:

  • Rehabilitering efter skader / sygdom, såsom slagtilfælde
  • Problemer med muskelsvaghed, kramper, gigt e.l.
  • Funktionsnedsættelser
  • Personer med lammelse i den ene side (hemiplegi)
  • Handicap der involverer hånden

Materiale

Højdeindstillelig: 77,5 -101,5 cm.
Vægt: 3,4 kg.
Maks. brugervægt: 120 kg.
Gummihjul: 100 mm. roterer 360°
Dimensioner: 38 x 42 cm.

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Patient in Focus’ webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.

Du kan se mere om Handigood her