Spørgsmål fra Anonymt:

“Hej Brevkasse, jeg ved ikke om I vil svare på det. Men er I selv blevet vaccineret for COVID-19 og vil I gøre det? 
Hvorfor  jeg spørge jer, at min kæreste har mange forskellige sygdomme, fybromyalgi – knogleskørhed- KOL. 
Hun er enorm medicinfølsom, så der er rigtig megen medicin kan hun ikke tåle. Hun ved ikke rigtig om hun tør tage vaccinen, dog siger hendes læge at de anbefaler den. “

Besvarelse fra Patient
Lisbeth Oxholm Snede

Besvarelse:
Hej kære dig! Jeg vil forsøge at besvare det så godt som muligt. Jeg kan godt se problematikken i din kærestes sygdom, og som så mange andre der har multi-diagnoser er hun berettiget til sin tvivl. 
Jeg har selv multi-diagnoser patient, og har også været i tvivl til for og imod. Derfor tog jeg en lang snak med både min diagnoselæge og sygeplejeskerne på sygehuset.  Først snakkede vi om hvilke gruppe jeg var i – for det skrifter hele tiden. Dernæst talte jeg med lægen om deres anbefalinger og rådgivning til mine diagnose hensyn. Jeg er nu derfor helt sikker på, at jeg selv skal sige Ja Tak til en vaccinen, når den kommer forbi min e-boks eller www.vaccine.dk.
Det gør jeg med alle de udfordringer som vacciner kan give – men mest af alt for at få mit liv tilbage og samtidig undgå den nervøsitet jeg føler, når jeg er omkring andre mennekser. Vores kære direktør Charlotte, har selv modtaget den og er glad for det. 
Min stærkeste anbefaling er at din kone tager en længere snak med sin hoved-diagnoselæge om de tre vacciner der er, og om der en vaccine som er bedre til hende end andet vaccine.
Jeg er jo ikke læge, og derfor er det også kun min helt egne holdning til emnet jeg besvare ud fra – dog håber jeg det kunne hjælpe dig lidt. 

Knus, Lisbeth